Fase 1 t/m 3 en de nieuwe fietsroute per 4-11-2019

04-11-2019
764 keer bekeken

Op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Bent u direct omwonende en wilt u onregelmatig updates over de werkzaamheden per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de mailgroep.

Fase 1, 2 en 3 van het project zijn volledig afgerond volgens planning. En per 4-11-2019 is er een nieuwe fietsroute geopend.

De kruispunten Rijksweg Noord – Ceintuurbaan en Ceintuurbaan – Regenboog zijn ondertussen gereed en opengesteld voor al het verkeer. Beide kruispunten zijn volgens planning afgerond. Op de afbeelding staat het nieuwe kruispunt Ceintuurbaan - Regenboog weergegeven.

Daarnaast is de nieuwe fietsroute over de Stapelwolk open per 4-11-2019. De nieuwe fietsroute loopt van de Rijksweg Noord via de Stapelwolk naar de Regenboog en de Ceintuurbaan in beide richtingen.

Het gaat hierbij niet om een tijdelijke route maar om een definitieve fietsroute. Deze route zal veel in gebruik worden genomen door kinderen die van en naar school fietsen. Op 4 en 5 november worden er verkeersregelaars ingezet om kinderen en andere fietsers via de juiste route te begeleiden.

Met de opening van deze nieuwe route is de fietsverbinding tussen Rijksweg Noord en Sneeuwjacht definitief gesloten en wordt verwijderd. Op de afbeelding staat aangegeven welke verbindingsweg verwijderd gaat worden. Het voetpad Rijksweg Noord - Sneeuwjacht gaat tijdelijk teruggeplaatst worden zodat de bushalte Oude Tol te voet bereikbaar is vanuit de Sneeuwjacht. In maart 2020 gaat ook het voetpad definitief verwijderd worden wanneer de Bushalte Oude Tol opgeheven gaat worden. De datum zal op een later moment vastgesteld worden.

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen