Omleiding tijdens twee avond-nacht afsluitingen Ceintuurbaan

10-10-2019
806 keer bekeken

Op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Bent u direct omwonende en wilt u onregelmatig updates over de werkzaamheden per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de mailgroep.

De Ceintuurbaan is ter hoogte van de Regenboog afgesloten voor al het verkeer vanaf woensdag 16 oktober 18:00 uur tot donderdag 17 oktober 6:00 uur. De bewoners van Stapelwolk kunnen deze nacht wel via de Rijksweg-Noord-Ceintuurbaan hun woning bereiken (onder begeleiding van een verkeersregelaar).

De nacht erop, van donderdag 17 oktober 18:00 uur tot vrijdag 18 oktober 6:00 uur, is de Ceintuurbaan afgesloten voor al het verkeer ter hoogte van het kruispunt Ceintuurbaan-Rijksweg Noord en ter hoogte van Regenboog. Bewoners van Stapelwolk kunnen deze nacht onder begeleiding van een verkeersregelaar hun woning bereiken via de getekende omleiding voor alle wijkbewoners (Olympiasingel-Industrieweg oost-Nieuwe Aamsestraat-Ceintuurbaan).

De busverbinding van Breng (lijn331) rijdt beide afsluitmomenten met een aangepaste dienstregeling. Voor actuele reisinformatie verwijzen we u naar de website van Breng (zie onderstaande link).

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen