Omleiding verkeer en fietsers Rijksweg Noord vanaf 4 oktober

02-10-2019
983 keer bekeken

Op de hoogte blijven van het nieuws? Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Bent u direct omwonende en wilt u onregelmatig updates over de werkzaamheden per e-mail ontvangen? Meld u dan aan voor de mailgroep.

Graag willen wij u informeren over de omleidingsroutes die worden ingezet per 4 oktober. Er worden twee omleidingsroutes ingezet. Een voor het verkeer en een voor fietsers.

Vanwege de werkzaamheden aan de Rijksweg Noord kan het autoverkeer richting Arnhem niet veilig langs het werkgebied tussen de spoorwegovergang en de Griegstraat. We stellen daarom éénrichtingsverkeer in op dit stuk van de Rijksweg Noord (tussen de Griegstraat en de spoorwegovergang) richting het centrum van Elst.

Het doorgaande autoverkeer wordt hiervoor vanaf de kruising met de Griegstraat omgeleid via de Grote Molenstraat. Deze ingrijpende omleiding voor het doorgaande autoverkeer is nodig om te zorgen dat fietsers veilig de weg op kunnen. De omleiding start op vrijdag 4 oktober en duurt ongeveer twee maanden. Dit is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden. Als verkeersmaatregelen zijn er niet alleen extra verkeersborden, maar ook een aantal verkeersbegeleiders ingezet bij kruisingen en oversteekplaatsen op de Rijksweg Noord. Voor de fietsers nemen we speciale maatregelen, zodat deze wel in twee richtingen op de Rijksweg Noord kunnen blijven rijden.

Op de eerste afbeelding staat de omleidingsroute voor het verkeer weergegeven. Op de tweede afbeelding staat de omleidingsroute voor fietsers weergegeven.

 

Afbeeldingen

Twitter

Cookie-instellingen